استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو

اورنگ خادمی؛ یونس نعمتی میرک

دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 543-555

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v12i5.40974

چکیده
  گسی میوه در خرمالو یک صفت نامطلوب است که کاهش آن مستلزم برداشت میوه در زمان رسیدگی کامل و نرم شدن میوه می‌باشد. با این حال برداشت میوه در زمان بلوغ تجاری و رفع گسی با استفاده از ترکیبات مناسب می‌تواند در افزایش کیفیت میوه و بازاررسانی آن مؤثر باشد. در این پژوهش، رفع گسی میوه دو رقم خرمالو با نام‌های رایج رقم کرج و رقم ژاپنی با استفاده ...  بیشتر