با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی‌سازی‌شده با پودر پوست انار

سید محسن مرتضوی؛ حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق

دوره 16، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1399، ، صفحه 123-132

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v16i6.89179

چکیده
  در این مطالعه، از باکتری پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus با درصدهای مختلف پودر پوست انار (صفر، 5/0، 1 ، 5/1 و 2 درصد) برای تولید یک نوشیدنی فراسودمند مبتنی بر شیر شتر استفاده شد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی نوشیدنی‌های حاصل ارزیابی شد. نتایج نشان داد که غنی‌سازی شیر با پودر پوست انار باعث بهبود بقای باکتری‌های پروبیوتیک از 95/6 ...  بیشتر