تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظ‌شده با شربت نشاسته در طول ذخیره‌سازی طولانی‌مدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی

آیگور سیمکو؛ آنا گنزدیلو؛ یولیا وینوگرادوا؛ ولنتیا پوپووا

دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، ، صفحه 279-284

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i11.44476

چکیده
  مطالعه تغییرات ریزساختار شیر تغلیظ‌‌شده شیرین با قند، جهت جایگزینی شربت نشاسته در طول دوره ذخیره‌سازی طولانی‌مدت موردبررسی قرار گرفت. این پژوهش با میکروسکوپ الکترونی عبوری انجام شد. نویسندگان، ریزساختار شیر تغلیظ‌‌شده با قند و ریزساختار شیر تغلیظ‌شده با 40% و 100% شربت نشاسته را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. نتایج نشان داد که پل ...  بیشتر