با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
فناوری مواد غذایی
محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد

آزاده رنجبر ندامانی

دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، ، صفحه 153-165

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.81316.1238

چکیده
  در سال‌های اخیر، پلاسمای سرد یکی از جایگزین‌های مورد انتظار برای تیمارهای پس از برداشت محصولات هستند. در این مطالعه، یک سیستم تخلیه سطحی برای جستجوی زمان نابودی باسیلوس سرئوس، باسیوس کوآگولانس، باسیلوس اسئاروترموفیلوس و کلستریدیوم بوتولینیوم در شیر بطری شده استفاده شد. شبیه‌سازی توسط نرم‌افزار COMSOL ورژن a5/3 برای یک هندسه دو بعدی ...  بیشتر