بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه‌ای با استفاده از روش سطح پاسخ

ام البنین علی زاده گودرزی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ هاشم پورآذرنگ

دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 1-12

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v11i1.45429

چکیده
  در سال‌های اخیر نوشیدنی‌های لبنی اسیدی بر پایه ماست درانواع کم‌چرب و بدون‌چربی و حاوی طعم‌دهنده‌های میوه‌ای مثل شربت میوه یا کنسانتره میوه و پایدارکننده‌ها محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. هدف تحقیق بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی تخمیری لبنی طعم‌دارشده با کنسانتره میوه و بررسی خواص فیزیکی و حسی آن با استفاده از هیدروکلوئیدها ...  بیشتر