دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = ویژگی های فیزیکوشیمیایی
تعداد مقالات: 3
امکانسنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن
دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 301-311
چکیده
دسر بر پایه شیر، یکی از فرآوردههای لبنی است که علاوه بر ارزش تغذیهایی، در سبد کالای مصرفکننده تنوع ایجاد میکند. مهمترین ویژگی دسرها انرژی بالای آنها و احساس خوشایندی است که بهواسطه نوع ترکیبات ... بیشتربهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیهای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به
دوره 15، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1398، ، صفحه 69-79
چکیده
در این پژوهش، تأثیر افزودن پودر پسماند به ( 15-صفر درصد) و مقدار آب ( 25 -35 درصد) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش مقدار پسماند به باعث افزایش فیبر رژیمی، ... بیشترفعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان
دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 273-282