دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = دارچین
تعداد مقالات: 2
برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ
دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 43-56
چکیده
عصاره های گیاهی دارای خاصیت ضدمیکروبی بوده و میتوانند بهعنوان یک طعمدهنده، جایگزین نگهدارنده های شیمیایی در مواد غذایی شوند. در این پژوهش اثرهم افزایی خاصیت ضدمیکروبی ترکیب عصاره های ... بیشترپتانسیل آنتیاکسیدانی اسانسهای دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور
دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، ، صفحه 81-88