با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
فناوری مواد غذایی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر

فاطمه قربان پور؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 شهریور 1402

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.83169.1267

چکیده
  سس پنیر یکی از محصولات لبنی نسبتاً جدید است که می­تواند سبب افزایش سرانه مصرف پنیر و نیز جایگزین سس­های ناسالم گردد. فراسودمندسازی با افزایش ترکیبات مفید به ماده­ی خوراکی ضمن حفظ شکل ظاهری سبب بهبود ویژگی­های آن می­گردد. امروزه به‌دلیل اهمیت ترکیباتی مانند اسیدهای چرب ضروری، آنتی­اکسیدان­ها و فیبر، تقاضا برای مصرف محصولات ...  بیشتر