دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = فهیمه توریان
تعداد مقالات: 4
تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتیاکسیدانی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان
دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 381-394
چکیده
تمایل به استفاده از نگهدارندههای طبیعی و جایگزین کردن آنها بهجای نگهدارندههای شیمیایی سبب گردیده است مطالعات مختلفی در مورد ترکیبات طبیعی دارای خواص آنتیاکسیدانی و میکروبی مانند اسانسها صورت ... بیشتربهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان بهعنوان یک آنتیاکسیدان طبیعی
دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 13-24
چکیده
پذیرش مصرف آنتیاکسیدانهای سنتزی به علت اثرات زیانآور آنها بر سلامتی انسان، رو به کاهش است. در نتیجه، علاقه زیادی جهت یافتن آنتیاکسیدانهای طبیعی موثر وجود دارد. زنیان گیاه دارویی ارزشمند است ... بیشتربررسی تاثیر آنتیاکسیدانی اسانس بخشهای هوایی مریمگلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی
دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 346-362
چکیده
گیاهان دارویی مخلوط طبیعی پیچیدهای هستند که بهعنوان جایگزین بالقوه آنتیاکسیدانهای مصنوعی در مواد غذایی مطرح شدهاند. در این مطالعه، تاثیر آنتیاکسیدانی اسانسهای مریم گلی کبیر و ریحان بر ماندگاری ... بیشتربررسی تأثیر اسانسهای ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی
دوره 12، شماره 2 ، خرداد و تیر 1395، ، صفحه 286-295