دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = سید هادی رضوی
تعداد مقالات: 4
بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا
دوره 15، شماره 5 ، آذر و دی 1398، ، صفحه 577-582
چکیده
گیاهان روغنی انرژی را به شکل لیپیدهای خنثی در اندامکهایی به نام اجسام روغنی (Oil Body) ذخیره میکنند. این اندامکها تری اسیل گلیسرول را تا زمان جوانهزنی در شرایط و تنشهای مختلف محیطی حفظ میکنند. ... بیشتربررسی ویژگیهای رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصارهی سبوس برنج
دوره 9، شماره 1 ، فروردین 1392
چکیده
در این پژوهش سه واریته از برنج طارم، عنبر بو و هاشمی انتخاب گردید، وضعیت فلزات سنگین آنها بررسی شد و با استفاده از آب زیر نقطه بحرانی در دمای 100 و 120 درجه سانتی گراد از سبوس برنج عصاره گیری به عمل آمد و ... بیشتربررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع
دوره 4، شماره 1 ، فروردین 1387
چکیده
در این تحقیق اثر ضد میکروبی اسانس حاصل از بذر های شوید و گشنیز برروی سه م یکرو ارگانیسم بیماری زای غذایی یعنی و سالمونلا تیفی موریو م( 14028 (ATCC 35218) O157:H اشرشیاکلی ( 7 ، ( PTCC استافیلوکوکوس اورئو س( 1431 این اسانس ... بیشترمقایسه روشهای استخراج پیگمان (کاروتنوئید) از مخمر
دوره 1، شماره 2 ، مهر 1384