بررسی میزان تغییرات ضریب فعالیت لیمونن در سیستم‌های مدلی نوشابه‌های پرتقالی با استفاده از مدل ترمودینامیکی Dortmund-UNIFAC

حسین میرسعیدقاضی؛ زهرا امام جمعه

دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v8i1.14391

چکیده
  لیمونن طعم شاخص نوشابه های پرتقالی می باشد که حفظ آن در افزایش بازارپسندی آب میوه موثر خواهد بود. در این تحقیق اثر سه پارامتر جزء مولی، زمان و گاز CO2 بر میزان ضریب فعالیت لیمونن در سیستم‌های مدلی نوشابه های پرتقالی با استفاده از مدل ترمودینامیکی Dortmund-UNIFAC و بعد از تعیین پارامترهای مدل، مدل‌سازی گردید. نتایج نشان داد که افزایش جزء مولی ...  بیشتر