دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = خمیرابه
تعداد مقالات: 2
ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM)
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
در دهههای اخیر با گسترش زندگی صنعتی، مصرف غذاهای آماده و سرخشده، افزایش چشمگیری یافته است. مصرف بیشازحد روغن بهویژه چربیهای اشباع و اسیدهای چرب ترانس، یکی از فاکتورهای مهمی است که سلامت انسان ... بیشترمدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ
دوره 9، شماره 2 ، تیر 1392