مهندسی مواد غذایی
تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار

سجاد جعفرزاده؛ محسن آزادبخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، ، صفحه 1-14

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.81571.1242

چکیده
  با توجه به اینکه خرمالو یک میوه‌ی حساس به فشار بوده و نگهداری این میوه در انبارها به سختی انجام می‌شود، در این تحقیق سعی شده به بررسی پارامترهای موثر بر کاهش تغییرات خصوصیات فیزیکی آن پرداخته شود. این پارامترها نیروی بارگذاری در 2 سطح 150 و 250 نیوتن، سه نوع بسته‌بندی ظرف فومی با فیلم پلی‌اولفین، پلی‌اتیلن ترفتالات و جعبه‌ی معمولی ...  بیشتر