دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = صمغ دانه قدومه شهری
تعداد مقالات: 2
بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگیهای عملکردی (ویژگیهای رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری
دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 240-250
چکیده
در این تحقیق اثر انجماد کند (°C10-) و تند (°C196-) بر ویژگیهای عملکردی صمغ دانه قدومه شهری در غلظتهای 5/0، 75/0 و 1 درصد (وزنی-وزنی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ویسکوزیته ظاهری محلول های حاوی صمغ قدومه شهری پس از فرایند انجماد سریع کمی افزایش یافت که معنیدار نبود. تمامی نمونهها از خود رفتار رقیقشونده با برش نشان دادند. در مدلهای ... بیشتربررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، ، صفحه 375-386