با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی‌اکسیدانی پرچم گل زعفران به‌کمک فناوری امواج فراصوت

رکسانه روحانی؛ سودابه عین افشار؛ ریحانه احمدزاده قویدل

دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 161-170

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i2.47043

چکیده
  کاسبرگ، گلبرگ و پرچم از محصولات فرعی در فرآیند تولید زعفران هستند که در ایران هیچ‌گونه استفاده‌ای از آن‌ها صورت نمی‌گیرد. این محصولات جانبی حاوی مقادیر قابل‌ملاحظه‌ای آنتوسیانین و آنتی‌اکسیدان می‌باشند. در این پژوهش استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی‌اکسیدانی از پرچم گل زعفران با استفاده از مخلوط حلال اتانول و اسید کلریدریک ...  بیشتر