با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک

پیوند قلی پور شهرکی؛ محمد فاضل

دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 77-89

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.68897

چکیده
  خشک کردن محصولات کشاورزی همواره یکی از قدیمی‌ترین و بهترین روش‌های ذخیره مواد غذایی است. برای بالا بردن کیفیت انجیر، باید فرایند خشک کردن بهینه‌سازی شود. پوشش‌های خوراکی به‌منظور افزایش کیفیت مواد غذایی، مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این تحقیق اثر پارامترهای دما، سرعت جریان هوا و روش پوشش‌دهی محصول بر کیفیت خشک شدن انجیر رقم ...  بیشتر

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی

الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 503-516

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.51210

چکیده
  نگرانی از ایمنی آنتی‌اکسیدان‌های سنتزی به تحقیقات گسترده‌ای درباره گیاهان که منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی هستند منجر شد. میوه انجیر حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فنولی، فلاوونوئیدی و آنتوسیانین‌ها است که مهمترین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی می‌باشند. در پژوهش حاضر، فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ دو واریته انجیر ...  بیشتر

اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر

الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، ، صفحه 758-769

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i6.51760

چکیده
  اخیرا استخراج آب زیربحرانی (SWE) به‌عنوان یک تکنولوژی سبز برای استخراج ترکیبات زیست‌فعال گیاهان شناخته شده است. در این مطالعه، استخراج آب زیربحرانی، استخراج به‌کمک اولتراسوند (UAE) و استخراج حلالی همزنی (SSE) جهت استخراج ترکیبات فنولی پوست و پالپ انجیر مقایسه شدند. فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌­ها با آزمون‌­های مهار رادیکال DPPH، ...  بیشتر