با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی

نازنین عبدی؛ ندا مفتون آزاد؛ امیر حیدری نسب؛ فوژان بدیعی

دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 427-438

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.61114

چکیده
  یکی از محصولات جانبی خرما، پودر خرما می‌باشد که کاربردهای متعددی در صنایع غذایی دارد. مشکل اصلی پودر میوه‌ها چسبندگی طی خشک کردن، انتقال و نگهداری پودر است. برای جلوگیری از چسبندگی و کلوخه ای شدن پودر خرما، مالتودکسترین در سه غلظت (35، 45 و 55%) به‌عنوان ماده کمکی در خشک کردن و سیلیکون دی اکسید در سه غلظت (صفر، 75/0 و 5/1%) به‌عنوان ماده ضدکلوخه ...  بیشتر