با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و فراوانی انتروباکتریاسه‌های مولد بتالاکتامازهای با طیف وسیع جدا شده از کاهو و اسفناج در شهر گرگان

آنه گل خردمند؛ آنیا آهنی آذری؛ احمد دانش

دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 495-502

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.62853

چکیده
  با توجه به این که امروزه استفاده از کودهای حیوانی و آبیاری مزارع با فاضلاب گسترش روزافزون داشته است نگرانی‌ها در خصوص آلودگی محصولات کشاورزی به باکتری‌های بیماری‌زا به‌خصوص انواع مقاوم به آنتی‌بیوتیک افزایش یافته است. در سال‌های اخیر همه‌گیری‌هایی از بیماری‌ها در انسان رخ داده که به مصرف سبزیجات آلوده ارتباط داده شده است و ...  بیشتر