دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = امگا 3
تعداد مقالات: 3
تهیه و فرمولاسیون کره نیمچرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیونهای حاوی امگا 3
دوره 17، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 905-918
چکیده
امروزه غنیسازی بهعنوان یکی از بخشهای مهم در صنایع غذایی محسوب میشود. هدف از این تحقیق غنیسازی کره اسپرید نیمچرب با امگا 3 با روش میکروامولسیونسازی امولسیفیکاسیون/ژلاسیون میباشد. میکروامولسیونهای ... بیشترامکانسنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 107-120
چکیده
شکلات شیری یکی از پرمصرفترین شکلاتهایی است که ترکیبات اصلی آن شامل پودرکاکائو، شکر، کرهکاکائو و پودر شیر خشک میباشد. هدف از تحقیق حاضر این است که با استفاده از پودر دانه بزرک بهعنوان جایگزین ... بیشترخصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی
دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، ، صفحه 66-79