با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی

منا نظری؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

دوره 15، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1398، ، صفحه 61-68

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v15i3.74309

چکیده
  امولسیون‌های آب در روغن می‌توانند برای تهیه محصولات غذایی کم‌چرب یا پوشش‌دهی ترکیبات محلول در آب حساس به شرایط محیطی مورد استفاده قرار گیرند. در این تحقیق میکروامولسیون‌های آب در روغن حاوی ویتامین سی در فاز آبی داخلی به روش خودبه‌خودی و بدون استفاده از ترکیبات فعال سطحی کمکی تهیه شدند. در روش خودبه‌خودی، میکروامولسیون‌ها در ...  بیشتر