دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = ویژگیهای عملکردی
تعداد مقالات: 1
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله
دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 521-534