با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون

زینب محمدی؛ دینا مرشدی؛ مسعود مشهدی اکبر بوجار؛ فرهنگ علی اکبری

دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 560-571

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.28652

چکیده
  لیزوزیم سفیده تخم مرغ به‌دلیل ویژگیهای خاص، یکی از پروتئینهایی است که در صنایع مختلف غذایی اهمیت روزافزونی یافته است. به‌عنوان نانو فیبریل زیستی، آنتی‌بیوتیک، افزودنی غذایی طبیعی و شیرین‌کننده در نانو زیست‌فناوری، فناوری غذایی و بسته‌بندی ضدمیکروبی برای پرهیز از به‌کار بردن افزودنی‌های شیمیایی استفاده می‌شود. همچنین با توجه ...  بیشتر