با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
مهندسی مواد غذایی
الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین

بهناز وفانیا؛ میلاد فتحی؛ صبیحه سلیمانیان زاد

دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، ، صفحه 113-126

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2022.78402.1199

چکیده
  هدف از این تحقیق بررسی کارایی الکتروریسی بدون نازل برای انکپسوله کردن اسانس زنیان (به‌عنوان یک زیست فعال آبگریز) با استفاده از دو هیدروکلوئید (کیتوزان/ژلاتین) به‌منظور افزایش خواص آنتی‌اکسیدانی و پایداری آن برای کاربردهای غذایی بود. نانوالیاف با استفاده از کیتوزان/ژلاتین در نسبت‌های 1:6، 1:8 و 1:10 و غلظت‌های 20 و 40 درصد زنیان ریسیده ...  بیشتر