دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
پتانسیل آنتیاکسیدانی اسانسهای دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور
دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، صفحه 81-88
چکیده
در فرآیند صنعتی مواد غذایی، بهمنظور ممانعت از اکسیداسیون چربیها، بهبود پایداری اکسیداتیو مواد غذایی و به حداقل رساندن آسیب به سلامت افراد آنتیاکسیدانها به مواد غذایی اضافه میشوند. در این پژوهش، ... بیشتراثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره فنولی برگهای پونه کوهی (Origanum vulgar L.)
دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، صفحه 89-101
چکیده
استخراج به کمک فراصوت به دلیل مزایای بسیار آن در استخراج ترکیبات زیستفعال از نمونههای گیاهی، مورد توجه زیادی قرار گرفته است. کارایی اولتراسوند تحت تاثیر عوامل مختلفی نظیر دمای استخراج، زمان استخراج، ... بیشتربررسی ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سینبیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوهجات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01
دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، صفحه 103-112
چکیده
یک غذا دارو میتواند اثرات سودمند بیشتری علاوه بر مزایای تغذیهای ایجاد نماید. این اثرات عموما به اجزاء فعال موجود در این غذاها مربوط میشود. ضایعات میوهجات منبع غنی از فیبرهای رژیمی میباشند که ... بیشتربررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دورههای متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی
دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، صفحه 113-132
چکیده
در این تحقیق به بررسی اثر نوع بارگذاریهای دینامیکی و استاتیکی و دوره انبارداری بر میزان سفتی گلابی پرداخته شد. برای این کار ابتدا گلابیها به سه گروه 27 تایی برای سه بارگذاری استاتیکی لبه نازک، استاتیکی ... بیشتربهینهسازی استخراج پلیساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگیهای رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی آن
دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، صفحه 133-144
چکیده
طرح مرکب مرکزی روش سطح پاسخ برای بهینهسازی استخراج پلیساکاریدهای برگ زیتون مورد استفاده قرار گرفت. اثر سه متغیر مستقل زمان استخراج (7-3 ساعت)، دمای استخراج (60- 100 درجه سانتیگراد) و نسبت آب به ماده خشک ... بیشترتعیین تاریخ انقضاء روغنهای خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه
دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، صفحه 145-158