دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 12
بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 395-406
چکیده
جوانه گندم بهعنوان یک ماده خام مغذی برای ترکیب در فرمولاسیون محصولات غذایی شناخته شده و دارای ارزش غذایی و دارویی فراوانی میباشد. در این پژوهش اثر غلظتهای مختلف پودر جوانه گندم (1، 2 و 3 درصد) ... بیشترتاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلمهای بستهبندی پلیوینیل الکل
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 407-417
چکیده
در این تحقیق، تاثیر افزودن توام نانوذرات نقره و اکسید روی در بستر پلیمر پلی وینیل الکل برای تهیه فیلم بستهبندی مواد غذایی بر خواص ساختاری و فیزیکی آنها مورد بررسی قرار گرفت. آنالیز ساختاری نانوذرات ... بیشترخصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامهزده شده حاوی پودر شیرین بیان
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 419-431
چکیده
خامه قنادی از پرمصرفترین فرآوردههای لبنی در صنایع غذایی است که در شیرینیهای خامهای، دسرها و کیکها استفاده میشود و در اثر هوادهی و زدن خامه معمولی ایجاد میشود. این محصول به سبب عطر و طعم ... بیشترتشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگسنجی آپتاسنسور بهوسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 433-439
چکیده
آفلاتوکسینها سموم قارچی طبیعی هستند که از گونههای قارچ آسپرژیلوس مانند آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس نشات میگیرند. این سموم اگر از راه مواد خوراکی وارد بدن شوند میتوانند سرطانزا ... بیشترتاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیهسازی شده معده انسان
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 441-452
چکیده
آفلاتوکسین B1 یکی از متابولیتهای ثانویه گونههای خاصی از قارچ آسپرژیلوس است که بسیار سرطانزاست. اﺧﯿﺮاً استفاده از میکروارگانیسمها جهت کاهش جذب مایکوتوکسینها در دستگاه گوارش افزایش یافته ... بیشتربررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa)
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 453-463
چکیده
ژلاتین از جمله ترکیبات متداول در تهیه بسته بندی های خوراکی است. در این پژوهش استفاده از درصدهای مختلف (%100-5) هیدروسل استخراجی زردچوبه در فرمولاسیون تهیه فیلم خوراکی ژلاتینی مورد بررسی قرار گرفت. ویژگیهای ... بیشترمدلسازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشککن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 465-475
چکیده
"به "یکی از میوههای سرشار از مواد معدنی و ویتامین بوده و یکی از راههای نگهداری این محصول خشک کردن میباشد. امروزه شبکههای عصبی مصنوعی در مدلسازی پارامترهای خشک کردن در حال رشد و توسعه است. پژوهش ... بیشترارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 477-484
چکیده
در این پژوهش از امواج فراصوت جهت استحصال پکتین از ضایعات بادمجان (پوست و کلاهک) استفاده شد. برای این منظور اثر مدت زمان فراصوت (80-40 دقیقه) و نسبت حلال به ماده جامد ( 1:30- 1:10 میلیلیتر بر گرم) بر میزان راندمان ... بیشتربررسی تأثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 485-496
چکیده
یکی از محبوبترین روشها برای استخراج روغن از دانههای روغنی در سراسر جهان پرس مکانیکی میباشد. در این تحقیق بهمنظور بررسی فرایند استخراج روغن از دان سیاه از پیشتیمارهای میدان الکتریکی پالسی (با ... بیشترارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالتسنجی آبلیمو ترش تجاری
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 497-506
چکیده
امروزه یکی از اصلیترین مشکلات در تولید و بازارمصرف آب لیمو کشورشناسایی تقلبات در این فرآورده است. هدف از این تحقیق بررسی پارامترهای شیمیایی لازم برای شناسایی تقلبات در این صنعت است .بدین منظور در این ... بیشترمقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 507-516
چکیده
در این پژوهش اثر نگهدارندگی عصاره و روغن سیاهدانه بهعنوان یک ماده ضدمیکروب طبیعی با قارچکش ایمازالیل در دو رقم سیب رد و گلدن دلیشس مقایسه شد. روغن سیاهدانه و عصاره آن به روش استخراج با حلال استخراج ... بیشتربررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوششدهی میوه گوجهسبز
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، صفحه 517-527