دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = رضا شکرانی
تعداد مقالات: 2
بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت
دوره 10، شماره 2 ، تیر 1393
چکیده
روغن نباتی در کشور ما یک محصول استراتژیک محسوب میشود. میزان واردات این محصول حایز اهمیت بوده و بههمین دلیل تلاش برای تولید روغن خام در داخل کشور، در حد رقابت با نوع وارداتی آن ازنظر هزینه تولید و نیز ... بیشتربررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز
دوره 2، شماره 2 ، مهر 1385