کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفاف‏سازی آب‏سیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند

مرضیه میرزاآقایی؛ امیرحسین گلی؛ میلاد فتحی

دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 1-16

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.53088

چکیده
  در این تحقیق برای اولین بار، عملکرد رس سپیولیت فعال‏شده با اسید در شفاف‏سازی آب‏سیب مورد بررسی قرار گرفت. از روش آماری سطح پاسخ جهت یافتن شرایط بهینه فرایند شفاف‏سازی استفاده شد و میزان کدورت آب‏سیب به‌عنوان پاسخ در نظر گرفته شد. سپس در شرایط بهینه، کارایی سپیولیت، بنتونیت و ترکیب این عوامل شفاف‏کننده با ژلاتین و کیزل‏ژل جهت ...  بیشتر

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آب‌انار در طی دوره نگهداری

الناز قاسم تبار؛ امیرحسین گلی؛ علی نصیرپور

دوره 9، شماره 4 ، دی 1392

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v9i4.31335

چکیده
  شیر و آب‌میوه به‍‎علت ارزش تغذیه‌ای فراوان مصرف گسترده‌ای در میان افراد جامعه دارند. آب‌انار علی‌رغم ویژگی‌های منحصربه‌فرد تغذیه‌ای، قدمت مصرف دیرینه‌ای در کشور ما دارد و محصول شیر-آب‌انار با خصوصیات تغذیه‌ای بالا می‌تواند برای آن دسته از مصرف‌کنندگان که همواره مشتاق تجربه‌ی طعم و فرمولاسیون تازه هستند، تولید شود.. نوشیدنی ...  بیشتر

بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا

هاجر شکرچی زاده؛ امیرحسین گلی؛ هدیه دقیقی

دوره 9، شماره 1 ، فروردین 1392

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v9i1.22977

چکیده
  یکی از مراحل تهیه روغن سویای خوراکی رنگبری روغن خام با استفاده از خاک رنگبر می‌باشد. پس از جدا کردن خاک رنگبر از روغن با استفاده از صافی، به دلیل جذب سطحی بالای این خاک، حدود 20 تا 40 درصد روغن در آن باقی می‌ماند که این سبب ضایعات مقدار زیادی روغن می‌شود. در این مطالعه به استخراج و بررسی روغن سویای باقیمانده در خاک رنگبر پرداخته شده‌است. ...  بیشتر