دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = محمد گلی
تعداد مقالات: 8
تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت
دوره 18، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1401، ، صفحه 165-177
چکیده
مصرف زیاد سوهان بهدلیل کالری بالا منجر به بروز مشکلاتی نظیر چاقی و دیابت میشود. سلیاک یک اختلال خودایمنی بوده که بیمار در معرض عدم تحمل دائمی به گلوتن است و تنها درمان مؤثر، استفاده از رژیم غذایی بدون ... بیشتربررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیبزمینی توسط روش سطح پاسخ
دوره 17، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 701-716
چکیده
طی سالهای اخیر تقاضا برای محصولات غذایی رژیمی و درعینحال با ارزش غذایی بالا افزایش چشمگیری داشته است. شیرینی مسقطی یکی از شیرینیهای سنتی ایران است که بهدلیل میزان ساکارز و کالری بالا، مصرف آن برای ... بیشتربهینهسازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی بهروش سطح پاسخ
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 273-285
چکیده
کینوا بهعنوان یک ترکیب عملگرا، از نظر محتوی پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری مانند لیزین و متیونین، اسیدهای چرب ضروری و اسیدهای چرب غیراشباع، مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، روی، مس، فیبر رژیمی و ویتامینها ... بیشتربهینهیابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنیشده با استویا و گیاه آزیوش بهروش سطح پاسخ
دوره 17، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1400، ، صفحه 29-42
چکیده
امروزه با تغییر فرهنگ زندگی، بروز سوءتغذیه در گروههای مختلف سنی، و بروز بیماریهایی نظیر دیابت، فشارخون و چاقی، تولید فرمولاسیونهای غذایی کمکالری امری ضروری بهنظر میرسد. از طرف دیگر، با افزایش ... بیشتراثر آنتیاکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسولهشده بهروش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری
دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 669-685
چکیده
در این تحقیق با کپسولهکردن، سلنیوم بهعنوان ریزمغذی حیاتی و آنتیاکسیدان طبیعی جایگزین آنتیاکسیدانهای سنتزی با آثار سوء شد. سلنیت سدیم با غلظتهای (100، 300، 500، 700 و 900 میلیگرم در 20 میلیلیتر محلول ... بیشترتاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی گوشت شتر
دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 287-299
چکیده
گوشت شتر ارزش تغذیهای بالا و طعم مشابه با سایر منابع گوشت قرمز دارد. در این پژوهش بهمنظور بهبود ویژگیهای بافتی تاثیر افزودن محلولهای ماریناد (5 سطح)، زمان (2 سطح) و فرایند اولتراسیون (2 سطح) بر روی ... بیشتربهینهسازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ
دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 73-84
چکیده
دسرهای شیری محصولاتی بر پایه شیر هستند که به دلیل ارزش تغذیهای بالا، از جایگاه ویژهای در رژیم غذایی برخوردارند. فراوانی ترکیبات زیستی مهم در ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس از یک طرف و عوارض جانبی ... بیشترتأثیر گلوتن فعال و آنزیم همیسلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانهزده
دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 411-426