دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
تعداد مقالات: 3
اثر دوره تابش و توان مایکروویو در خشک کردن برنج
دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، ، صفحه 92-104
چکیده
در این تحقیق اثر توانهای مختلف (90، 270 و 450 وات) و دوره تابش یعنی زمان های روشن–خاموش (60/30 و 120/30 ثانیه/ثانیه) بر روی نسبت خشک شدن و صدمه دانه در خشک کردن بهروش مایکروویو در دو رقم نعمت و هاشمی موردبررسی قرار گرفت. طبق نتایج بهدست آمده، مدل میدیلی و همکاران بهترین پیشبینی را برای خشک کردن رقم نعمت در دوره 60/30 نشان داد. علاوهبراین ... بیشترتعیین خواص رئولوژیکی گوجهفرنگی تحت شرایط مختلف بارگذاری شبه استاتیکی
دوره 13، شماره 5 ، آذر و دی 1396، ، صفحه 858-866
چکیده
مقادیر زیادی از محصول گوجهفرنگی طی مراحل مختلف برداشت، انتقال و بستهبندی از بین میرود. تعیین عوامل موثر بر میزان تغییرشکل گوجهفرنگی میتواند منجر به کاهش ضایعات محصول شود. اثر برخی از پارامترهای مهم انبارمانی گوجهفرنگی مانند بارگذاری شبه استاتیکی در سه سطح (2، 6 و 10 نیوتن)، دمای نگهداری در دو سطح (C° 4 و 25) و راستای بارگذاری ... بیشترتعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی
دوره 9، شماره 1 ، فروردین 1392