دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = ماندانا بی مکر
تعداد مقالات: 5
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
چکیده
روغنهای گیاهی خصوصا روغن سویا به دلیل داشتن مقادیر بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع مستعد به فساد اکسایشی هستند. در سالیان اخیر استفاده از ضد اکسایندههای طبیعی به دلیل اثرات منفی ضد اکسایندههای مصنوعی ... بیشترتاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف
دوره 18، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1401، ، صفحه 21-39
چکیده
در این پژوهش با توجه به لزوم حفظ ویژگیهای کیفی محصولات کشاورزی در مرحله پس از برداشت و افزایش زمان ماندگاری آنها تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا (صفر، 25، 50، 75 و 100 درصد حجمی/ حجمی) و دمای نگهداری (5، 12 و ... بیشتردرجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی
دوره 18، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1401، ، صفحه 51-64
چکیده
در پژوهش حاضر روش پردازش تصویر جدیدی بر مبنای دو الگوریتم دودویی و RGB با هدف محاسبه میزان صدمات سطحی بهطور خودکار و انجام درجهبندی کیفی ایجاد گردید. ابتدا انگورها با استفاده از فرمولاسیونی از سطوح ... بیشترکاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیشبینی تغییرات فیزیکی و شیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی مدت نگهداری
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 339-351
چکیده
در پژوهش حاضر با بهرهگیری از منطق فازی و با کمک روش حداکثری-حداقلی ممدانی و یکی از توابع عضویت مثلثی، گوسی و ذوزنقهای برای طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدهیشده با بهرهگیری از دو الگوریتم، یکی ... بیشترارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدلسازی تغییرات با مدلهای سینتیکی
دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 507-523