بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی

اسماعیل عطای صالحی؛ سیده طاهره نصیری تاکامی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

دوره 10، شماره 2 ، تیر 1393

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v10i2.37967

چکیده
  ترکیبات حاصل از اکسیداسیون لیپیدها سلامت انسان را به‌خطر انداخته و منجر به بیماری‌های قلبی-عروقی و سرطان می‌شود. از این‌رو آنتی‌اکسیدان‌ها با هدف به تأخیر انداختن اکسیداسیون در روغن به آن افزوده می‌شود. سرطان‌زا بودن آنتی‌اکسیدان‌های سنتتیک، منجر به کاهش استفاده از آن‌ها و جایگزینی آن‌ها با آنتی‌اکسسیدان‌های طبیعی شده ...  بیشتر

اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان

رضا اسماعیل زاده کناری؛ سیده زهرا مهدی پور

دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v8i2.17286

چکیده
  امروزه آنتی اکسیدان‌های سنتزی اثرات نامطلوبی همچون اثر جهش‌زایی و سرطان‌زایی در بدن انسان دارند وبه تدریج از لیست آنتی اکسیدان‌های مصرفی حذف می‌شوند، لذا تهیه و تولید آنتی اکسیدان‌های طبیعی به عنوان جانشین ضروری می‌باشد. دراین تحقیق، ابتدا ترکیبات فنولیک و توکوفرولی موجود در عصاره الکلی پوست کیوی استخراج و سپس در دو غلظت ppm400 ...  بیشتر