دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = دوره رسیدگی
تعداد مقالات: 3
ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگیهای فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 140-151
چکیده
پنیر کردی، نوعی پنیر نیمهسخت بوده و بهصورت سنتی در نواحی شرق ایران از شیر خام گوسفند و گاو تولید میشود. این پنیر دوره رسیدگی خود را داخل مشک میگذراند، درنتیجه مجموعهای از گونههای مختلف انواع ... بیشترتأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
پنیر محلی حاصل از شیر خام یکی از پرمصرفترین پنیرهای موجود در دنیا میباشد. پنیر کردی، نوعی پنیر نیمهسخت بوده و بهصورت سنتی در نواحی شرق ایران از شیر خام گوسفند و گاو تولید میشود. این پنیر دوره رسیدگی ... بیشترشناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات
دوره 9، شماره 2 ، تیر 1392