بررسی تاثیر و بهینه‌یابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ

مرجان تیموری منش؛ هاجر عباسی

دوره 18، شماره 4 ، مهر و آبان 1401، ، صفحه 397-413

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2021.70315.1043

چکیده
  تولید سرکه شامل دو مرحله تخمیر الکلی و اکسیداسیون استیکی می‌باشد. یکی از بارزترین عوامل مؤثر در افزایش راندمان تولید اسید استیک، مواد مغذی موجود در سوبسترا جهت فعالیت بیشتر میکروارگانیسم است. در این پژوهش اثر افزودن فسفات آمونیوم (75/0- صفر گرم)، سولفات پتاسیم (75/0- صفر گرم) و مخمر ساکارومایسز سرویزیه (5/1- صفر گرم) با هدف افزایش راندمان ...  بیشتر

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 100-106

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v11i1.43949

چکیده
  بهترین PH برای انجام واکنش میلارد و تشکیل آکریل آمید، 7 تا 8 است. pH کمتر، سرعت واکنش میلارد و به‌تبع آن تشکیل آکریل‌ آمید را کاهش می‌دهد. هدف از این پژوهش، بررسی اثرات اسید استیک با غلظت‎های 05/٬0 15/0 و 25/0 درصد و خمیرترش در افزایش اسیدیته خمیر نان و کاهش میزان آکریل آمید نان سنگک است. روش ارزیابی آکریل آمید در این پژوهش، مشتق‌سازی و تزریق ...  بیشتر