دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = میکروسکوپ الکترونی
تعداد مقالات: 3
بهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان
دوره 16، شماره 4 ، مهر و آبان 1399، ، صفحه 395-408
چکیده
امروزه استفاده از صمغهای بومی در فرآوردههای غلات با هدف بهبود کیفیت رو به افزایش است. در این تحقیق، اثر دو نوع صمغ فارسی و ریحان در سطوح صفر تا یک درصد با کمک طرح مرکب مرکزی بر پارامترهای فعالیت آبی، رطوبت، حجم مخصوص، تخلخل، سختی و کششپذیری نان حجیم بررسی گردید. نتایج نشان داد که با افزایش میزان صمغها در فرمول نان حجیم، میزان ... بیشتربررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 21-33
چکیده
Spirulina platensis یکی از بهترین ریزجلبکهای غذایی است که از سوی سازمان بهداشت جهانی بهعنوان غذایی برتر شناخته شده است و میتواند جهت تولید غذاهای عملگر استفاده شود. در این پژوهش تولید فرآوردهای نوین از کیوی تحتعنوان پاستیل کیوی و غنیسازی آن با ریزجلبک Spirulina platensis موردمطالعه قرار گرفت. اثر سطوح مختلف Spirulina platensis در پنج سطح (صفر، 25/0، ... بیشترتغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی
دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، ، صفحه 279-284