با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
مهندسی مواد غذایی
تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگی‌های آبدوستی و مکانیکی کامپوزیت‌های ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز

ساناز گل محمدزاده خیابان؛ فرید عمیدی فضلی

دوره 18، شماره 5 ، آذر و دی 1401، ، صفحه 681-697

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2021.70884.1057

چکیده
  تلاش‌های گسترده‌ای جهت توسعه بسته‌بندی‌های بر پایه بیوپلیمرهای زیست تخریب‌پذیر و بهبود کارایی آنها صورت گرفته است. بیوپلیمرها که از منابع قابل تجدید کشاورزی حاصل می‌شوند جایگزینی مناسب برای پلاستیک‌های سنتزی به‌شمار می‌روند. اثر گلیسرول (%60- 20) به‌عنوان نرم‌کننده و نانوکریستال سلولز (%30- 0) به‌عنوان پرکن بر ویژگی‌های نانوکامپوزیت‌های ...  بیشتر