با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ترکیبات شیمیایی، گروه‏های عاملی زیست‏فعال، قدرت آنتی‌اکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

الناز صفاری سامانی؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی

دوره 18، شماره 2 ، خرداد و تیر 1401، ، صفحه 203-217

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2020.40161.0

چکیده
  هدف از این پژوهش شناسایی ترکیبات شیمیایی، گروه‏های عاملی زیست‏فعال، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل کل و فلاونوئید کل اسانس آویشن شیرازی و همچنین بررسی اثر سمیت سلولی آن بر رده سلولی سرطان روده بزرگ (HT29) بود. ترکیبات شیمیایی اسانس آویشن شیرازی با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف‌سنج جرمی شناسایی شد. گروه‏های عاملی ...  بیشتر