با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
شیمی مواد غذایی
شناسایی مواد تقلبی و آلاینده‌ها در فلفل سیاه، زیره، رازیانه، گشنیز و زردچوبه با استفاده از تکنیک GC-MS برای تحقیقات پزشکی قانونی

Pallavi Choudhary؛ Arpita Seth؛ Kanak Lata Verma

دوره 18، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1401، ، صفحه 31-51

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2022.75621.1155

چکیده
  تحقیقات پزشکی قانونی برای شناسایی مسائل کیفیت و ایمنی مرتبط با غذا و محصول آن بسیار حیاتی است. از GC-MS به‌طور گسترده در تجزیه و تحلیل مواد غذایی استفاده می‌‍شود. مطالعه حاضر، برای شناسایی ترکیبات فعال برخی از ادویه‌های خانگی و همچنین برای شناسایی مواد تقلبی و آلاینده‌هایی که ممکن است در نمونه‌ها وجود داشته باشد، استفاده شده است. ...  بیشتر