دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 18
تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 436-445
چکیده
پودر شیر پسچرخ بهعلت داشتن خواص عملکردی مناسبی نظیر امولسیونکنندگی، جذب آب، ایجاد ویسکوزیته و ژلدهی بهعنوان یک ترکیب ارزشمند در فراوردههای پختی که نیاز به بافت مناسب و رطوبت مطلوب دارند، مورداستفاده ... بیشتراثر نانوفیبر سلولز و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کمچربی
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 446-457
چکیده
نانوفیبر سلولز (NFC) پلیمر خطی D-گلوکز با مناطق کریستالی و آمورف میباشد که بهصورت توأم با کربوکسی متیل سلولز CMC)) به میزان 0% تا 1% با هدف بهبود خصوصیات رئولوژیکی مایونز کمچربی (30% روغن) استفاده گردید. پس ... بیشترتاثیرجایگزینی فیبر پرتقال با روغن و تخم مرغ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک مافین
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 458-468
چکیده
در تحقیق حاضر کاربرد فیبر پرتقال بهمنظور بهبود ساختار و خواص تغذیهای کیک مافین با فرمولاسیونی جدید مورد مطالعه قرار گرفت. در این راستا از فیبر پرتقال در سه سطح (5/0، 1 و 2 درصد) ، با کاهش 25 درصدی روغن و ... بیشترتأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیمچرب
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 469-479
چکیده
هدف از این پژوهش، بررسی اثر غلظتهای مختلف آنزیم ترانسگلوتامیناز (صفر، 2، 4 و 6 واحد به ازای هر گرم پروتئین شیر) بر ویژگیهای فیزیکی (سرعت ذوب و اورران)، رئولوژیکی، بافت و خواص حسی بستنی نیمچرب (5% چربی) ... بیشترتاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 480-490
چکیده
در این مطالعه تاثیر محلول متابی سولفیت سدیم و پیش تیمارهای اسمزی مختلف (شکر 40درصد ، نمک 15 درصد و ترکیب شکر- نمک با20درصد- 20درصد) بر میزان از دست دادن آب و جذب مواد جامد محلول قبل از خشک شدن تحت خلاء و میزان ... بیشتربهینهیابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 491-502
چکیده
این پژوهش با هدف بهینهسازی بازیافت نیتروژنی پروتئین آبکافتشده از سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز صورت پذیرفت. جهت بهینهسازی شرایط تولید پروتئین آبکافتشده از روش ... بیشتربررسی خواص آنتیاکسیدانی عصارههای پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 503-516
چکیده
نگرانی از ایمنی آنتیاکسیدانهای سنتزی به تحقیقات گستردهای درباره گیاهان که منبع غنی از آنتیاکسیدانهای طبیعی هستند منجر شد. میوه انجیر حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فنولی، فلاوونوئیدی و آنتوسیانینها ... بیشتراثر حلالهای مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه زغال اخته
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 517-527
چکیده
میوه زغال اخته به دلیل داشتن ترکیبات ارزشمند فراوانی مانند ترکیبات فنولی، منبع خوبی از آنتیاکسیدانهای طبیعی است و میتواند بهعنوان گیاه دارویی در درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار گیرد. ... بیشترارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 528-539
چکیده
هدف مهم از انجام این پژوهش بررسی اثر زمان رسانیدن بر تغییرات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی بهینه شده گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد در مقایسه با بستنی معمولی بود. بهینهسازی فرمولاسیون بستنی ... بیشترارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادامزمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 540-552
چکیده
برشته کردن یکی از متداولترین اشکال فرآوری مغزها بوده و هدف آن افزایش پذیرش کلی فرآورده است. در این پژوهش اثر دمای هوای داغ (140، 160 و 180 درجه سانتیگراد) و زمان (10، 20 و 30 دقیقه) برشته کردن در سرعث ثابت جریان ... بیشترارزیابی خصوصیات ریزکپسولهای چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریلهای ایزوله پروتئین سویا و پکتین
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 553-565
چکیده
در این پژوهش ریزکپسولهای جدید با جذب لایه به لایه پلیالکترولیتهایی از فیبریلهای ایزوله پروتئین سویا و پکتین با درجه متوکسیل بالا آماده شد. ویژگیهای ظاهری فیبریلها با AFM وTEM، خصوصیات ریزکپسولها، ... بیشتربررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 566-574
چکیده
پوشش خوراکی حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بهعنوان عامل جلوگیریکننده از فساد میکروبی و افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (Agaricus bisporus) مورد مطالعه قرار گرفت. با استفاده از دستگاه GC Mass ترکیبهای ... بیشترتاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583
چکیده
مصرف گلوتن در برخی افراد از جمله بیماران سلیاکی، باعث آسیب جدی به مخاط روده کوچک شده که نتیجه آن کاهش جذب مواد مغذی، کاهش وزن، نفخ شکم و افسردگی میباشد. طبق تحقیقات انجام شده، استفاده از رژیم غذایی ... بیشترارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 584-593
چکیده
استفاده از فیلمهای ضدمیکروب روشی موثر برای کنترل عوامل بیماریزا و بهبود کیفیت مواد غذایی است. در این تحقیق، فیلمهای خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه واریته کردیکا در غلظتهای 0، 5/0، 1 و 2 درصد (حجمی/ ... بیشتربهینه سازی شرایط استخراج پکتین به کمک امواج اولتراسونیک از تفاله شاه توت (Morus nigra L.)
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 594-610
چکیده
در این پژوهش تکنیک استخراج بهکمک امواج اولتراسوند (UAE) بهمنظور جداسازی پکتین از تفاله شاهتوت بهکار گرفته شد و از روش سطح پاسخ بهمنظور بهینهسازی شرایط استخراج استفاده شد. آزمایشها در قالب طرح ... بیشترارزیابی خصوصیات کاربردی فیلمهای زیستنانوکامپوزیتی نشاسته حاوی مونت موریلونیت و تیتانیومدیاکسید
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 611-626
چکیده
در این پژوهش برای بهبود ویژگیهای کاربردی فیلمهای بر پایه نشاسته سیبزمینی نرمشده (PS) از نانوذرات سدیم مونتموریلونیت (MMT) در دو غلظت 3 و 5 درصد و تیتانیومدیاکسید (TiO2) در سه سطح 5/0، 1 و 2 درصد (وزنی/ ... بیشتربررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بیدانه (Berberis vulgaris)
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 627-636
چکیده
زرشک بیدانه (B. vulgaris) یکی از محصولات تجاری مهم کشور محسوب میشود که به شکلهای مختلف بهویژه عصاره مورد فرآوری و مصرف قرار میگیرد. در این مطالعه اثر فرایند فراصوت دمایی بهعنوان یکی از تکنولوژیهای ... بیشتربررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، صفحه 637-646