آ
-
آلودگیهای قارچی
شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجهفرنگی فله در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1384]
ا
-
اولترافیلتراسیون
مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه بهعنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]
ب
-
بستهبندی فله
شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجهفرنگی فله در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1384]
ت
-
تراوه و مدلسازی
مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه بهعنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]
د
-
دانسیته
مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه بهعنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]
ر
-
رب گوجهفرنگی
شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجهفرنگی فله در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1384]
س
-
سردخانه
شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجهفرنگی فله در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1384]
ش
-
شیر
مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه بهعنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]
و
-
ویسکوزیته
مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه بهعنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]