دوره 21 (1404)
دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = مسعود مظاهری نسب
تعداد مقالات: 2
اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کمچرب
دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391
چکیده
در این پژوهش تاثیر استفاده از کاراگینان در دامنه 05/0 تا 2/0درصد و ترکیب آن با 5/0 تا 5/1 درصد کنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC) بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب مورد بررسی قرار گرفت. استفاده از این نوع جایگزینهای چربی منجر به ایجاد تفاوت معنیداری (05/0 ≥ P) در خصوصیات شیمیایی شد بهطوریکه افزایش در میزان کاراگینان و WPC سبب ... بیشترخواص فیزیکی و پردازش تصویر دانه پسته وحشی (بنه)
دوره 3، شماره 2 ، مهر 1386