اثر برخی از نمک‌ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه
اثر برخی از نمک‌ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه

سیدحمیدرضا ضیاءالحق

دوره 16، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1399، ، صفحه 101-110

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v16i6.84456

چکیده
  به‌منظور افزایش زمان ماندگاری انگور سرخ فخری و جلوگیری از کپک‌زدگی آن در سردخانه، خوشه‌های انگور در محلول‌‌های نگهدارنده غوطه‌ور شدند. برای این منظور محلول‌های متابی‌سولفیت سدیم،‌ کلرید کلسیم، ...  بیشتر
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی‌سازی‌شده با پودر پوست انار
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی‌سازی‌شده با پودر پوست انار

سید محسن مرتضوی؛ حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق

دوره 16، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1399، ، صفحه 123-132

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v16i6.89179

چکیده
  در این مطالعه، از باکتری پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus با درصدهای مختلف پودر پوست انار (صفر، 5/0، 1 ، 5/1 و 2 درصد) برای تولید یک نوشیدنی فراسودمند مبتنی بر شیر شتر استفاده شد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی ...  بیشتر
بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ
بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ

ناهید جعفری؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی

دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 355-367

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v15i2.72319

چکیده
  در این تحقیق، تأثیر پیش‌تیمار اسمزی بر ویژگی‌های کیفی و خصوصیات‌ حسی خلال‌های سیب‌زمینی خشک‌شده مورد بررسی قرار گرفت. محتوای رطوبت، ظرفیت بازجذب آب، چروکیدگی، قهوه‌ای شدن، شاخص‌های رنگی و خصوصیات ...  بیشتر
اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی
اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی

میثم عابدیان؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ علی نجفی

دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 307-320

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.57472

چکیده
  زردآلو، میوه‌ای است نرم که معمولا مقاومتی در برابر ضربه و شرایط نامناسب حمل ونقل و نگهداری ندارد و در نتیجه امکان صادرات این محصول باکیفیت خوب و ضایعات کم وجود ندارد یا بسیارمحدود است .این تحقیق با هدف ...  بیشتر
بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو
بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو

محمد صانعی شریعت پناهی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق

دوره 9، شماره 3 ، مهر 1392

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v9i3.29676

چکیده
  با توجه به میزان بالای ضایعات محصولات کشاورزی و باغی در کشور باید از روش های مناسبی جهت تبدیل بهینه میوه جات به فرآورده هایی با عمر انبارداری بالا برای مصرف در بازارهای داخلی و توسعه صادرات آن ها استفاده ...  بیشتر