دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = سیدحمیدرضا ضیاءالحق
تعداد مقالات: 5
اثر برخی از نمکها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه
دوره 16، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1399، ، صفحه 101-110
چکیده
بهمنظور افزایش زمان ماندگاری انگور سرخ فخری و جلوگیری از کپکزدگی آن در سردخانه، خوشههای انگور در محلولهای نگهدارنده غوطهور شدند. برای این منظور محلولهای متابیسولفیت سدیم، کلرید کلسیم، ... بیشترتولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار
دوره 16، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1399، ، صفحه 123-132
چکیده
در این مطالعه، از باکتری پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus با درصدهای مختلف پودر پوست انار (صفر، 5/0، 1 ، 5/1 و 2 درصد) برای تولید یک نوشیدنی فراسودمند مبتنی بر شیر شتر استفاده شد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی ... بیشتربهینهسازی خشک کردن خلالهای سیبزمینی با استفاده از پیشتیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ
دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 355-367
چکیده
در این تحقیق، تأثیر پیشتیمار اسمزی بر ویژگیهای کیفی و خصوصیات حسی خلالهای سیبزمینی خشکشده مورد بررسی قرار گرفت. محتوای رطوبت، ظرفیت بازجذب آب، چروکیدگی، قهوهای شدن، شاخصهای رنگی و خصوصیات ... بیشتراثر پوششهای خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی
دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 307-320
چکیده
زردآلو، میوهای است نرم که معمولا مقاومتی در برابر ضربه و شرایط نامناسب حمل ونقل و نگهداری ندارد و در نتیجه امکان صادرات این محصول باکیفیت خوب و ضایعات کم وجود ندارد یا بسیارمحدود است .این تحقیق با هدف ... بیشتربررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو
دوره 9، شماره 3 ، مهر 1392