دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = حمید بخش ابادی
تعداد مقالات: 4
مدلسازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاهدانه تحت تاثیر پیشتیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی
دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 17-26
چکیده
در این تحقیق بهمنظور مدلسازی شبکههای عصبی مصنوعی فرایند استخراج روغن از دانههای سیاهدانه به کمک پیشتیمار مایکروویو از زمانهای مختلف فرایند (90، 180 و 270 ثانیه) و توانهای مختلف (180، 540 و 900 وات) ... بیشتربهینهسازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتابگردان در مقیاس صنعتی
دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 27-37
چکیده
مرسومترین روشهای استخراج روغن از دانههای روغنی، استفاده از پرس و حلال میباشد. در پژوهش حاضر، تاثیر درجه حرارت پخت (70، 80 و 90 درجه سانتیگراد) و رطوبت دانههای خروجی از دیگ پخت (7، 5/7 و 8 درصد) بر برخی ... بیشتربهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
دوره 9، شماره 3 ، مهر 1392
چکیده
در این تحقیق بهینه سازی فرآیند خشک کردن اسمزی برش های پرتقال با هدف بیشینه کردن کاهش آب و کمینه نمودن جذب مجدد آب و مقدار رطوبت نهایی توسط روش سطح پاسخ انجام گرفت. اثرات سه فاکتور دمای محلول اسمزی در محدوده ... بیشترپایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
دوره 9، شماره 3 ، مهر 1392