دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = پردازش تصویر
تعداد مقالات: 16
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر
دوره 19، شماره 4 ، مهر و آبان 1402، ، صفحه 527-540
چکیده
خشککردن با هوای داغ به دلیل استفاده از حرارت و طولانی بودن آن، باعث بروز تغییرات فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی میشود. دما، زمان و ضخامت نمونه میتواند بر ویژگیهای کیفی مانند رنگ و میزان چروکیدگی ... بیشتردرجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی
دوره 18، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1401، ، صفحه 51-64
چکیده
در پژوهش حاضر روش پردازش تصویر جدیدی بر مبنای دو الگوریتم دودویی و RGB با هدف محاسبه میزان صدمات سطحی بهطور خودکار و انجام درجهبندی کیفی ایجاد گردید. ابتدا انگورها با استفاده از فرمولاسیونی از سطوح ... بیشترجدایش ناخالصیها از دانههای خاکشیر به روش الکترواستاتیکی در بستر سیال (تریبوایروالکترواستاتیک)
دوره 17، شماره 4 ، مهر و آبان 1400، ، صفحه 473-483
چکیده
هدف از این مطالعه، بررسی عملکرد دستگاه تریبوایروالکترواستاتیک برای خالصسازی خاکشیر از ناخالصیهای موجود در محصول جمعآوریشده از مزرعه است .دستگاه شامل دو بخش میباشد، محصولات در مرحله اول در واحد ... بیشترطبقهبندی توتفرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روشهای هوشمند
دوره 16، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1399، ، صفحه 87-99
چکیده
امروزه در کشاورزی مدرن ترکیبی از تکنیکهای پردازش تصویر و روشهای هوشمند برای جایگزینی ماشینهای هوشمند بهجای انسان استفاده میشود. در این مطالعه از روش پردازش تصویر مصنوعی و شبکه عصبی ... بیشتربررسی آماری و مدلسازی کیفیت و ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن بهعنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، ، صفحه 65-73
چکیده
در این پژوهش اثر افزودن آرد کامل کینوا، ذرت و صمغ زانتان به فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر ویژگیهای حسی و کیفی موردبررسی قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که افزودن آرد کینوا و ذرت باعث افزایش معنیدار ... بیشترتشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ
دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 251-261
چکیده
گوشت و محصولات مرتبط با آن ارزش تجاریی بالایی داشته و یکی از مهمترین اقلام سبد غذایی خانوار را تشکیل میدهد. با توجه به عرضه گوشت در قصابیها و نیز استفاده از آن در کارخانههای فرآوری نیاز به اطمینان ... بیشتربررسی غیرمخرب فاکتورهای کیفی آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانی با کمک پردازش تصویر
دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 262-272
چکیده
هدف از پژوهش حاضر تعیین بهترین ویژگی سطحی بافت (انتروپی، انرژی، همگنی، تباین، همبستگی و برتری) بهمنظور پیشگویی فاکتورهای کیفی آب مرکبات (pH، اسیدیته، مواد جامد محلول و اسکوربیک اسید) میباشد. بدین منظور ... بیشتراثر صمغهای دانه ریحان و گزانتان بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کمچرب
دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 65-78
چکیده
در این تحقیق، اثر سطوح مختلف صمغ گزانتان و صمغ دانه ریحان بهعنوان جایگزینهای چربی در غلظت 45/0، 6/0 و 75/0 درصد بر خواص رئولوژیکی، پایداری امولسیون، پارامترهای رنگ و اندازه قطرات روغن سس مایونز کمچرب ... بیشترارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، ، صفحه 758-766
چکیده
در این تحقیق بررسی تجربی و مدلسازی انتقال جرم در طی خشک کردن مادون قرمز به مورد مطالعه قرار گرفت. در بخش تجربی، اثرات شرایط مختلف خشک کردن مانند توان پرتودهی مادن قرمز (W 375-150) و فاصله منبع مادون قرمز (cm ... بیشترتشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 652-662
چکیده
سیستم بینایی ماشین یکی از ابزارهای قدرتمند بهمنظور خودکار کردن روشهای درجهبندی محصولات کشاورزی است. در این تحقیق با استفاده از پردازش تصاویر رنگی تهیهشده از میوه انبه به تشخیص خرابیهای ظاهری ... بیشترفرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 61-78
چکیده
در این پژوهش تولید فراورده ژلهای بر پایه پوره خرما با استفاده از نسبتهای مختلف هیدروکلوئیدهای ژلاتین در دو سطح (6 و 8 درصد) و زانتان در دو سطح (25/0 و 75/0 درصد) و آب پنیر تغلیظشده در سه سطح (5، 10 و 20 درصد) ... بیشترطبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 182-192
چکیده
در این مقاله شیوهای برای طبقهبندی اناردانههای خارجشده از میوه انار بر مبنای کیفیت رنگ ارائه شده است. هدف از این مقاله استخراج و استفاده از ویژگیهای مبتنی بر تصویر برای درجهبندی اناردانهها ... بیشترمدلسازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)
دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 361-371
چکیده
مدلسازی ریاضی بهمنظور تخمین جرم لیموترش با استفاده از خصوصیات هندسی (ابعاد، حجم) و سطح تصویری صورت پذیرفت. مدلها بهصورت تک و چند پارامتری ایجاد شدند. همچنین خصوصیات فیزیکی لیموترش شامل ایعاد هندسی، ... بیشترشناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393
چکیده
با توجه به ارزش اقتصادی متفاوت ارقام برنج، گزارشات نشاندهنده این هستند که احتمال اختلاط ارقام مختلف در بازار وجود دارد. استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر و شبکههای عصبی برای طبقهبندی ارقام برنج، ... بیشترکاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنیشده با سویا
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392
چکیده
تأثیر افزودن سدیم استئاروئیل لاکتیلات و پروپیلن گلیکول در دامنه 0 تا g/100g 5/0 به فرمول ژل بهبوددهنده بر روی خصوصیات تصویر پوسته و مغز نان بربری غنیشده با سویا و بهمنظور بهینهسازی خصوصیات مذکور، موردبررسی ... بیشتراستفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق
دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391