دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = کشمش
تعداد مقالات: 6
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش
دوره 12، شماره 2 ، خرداد و تیر 1395، ، صفحه 226-238
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی تأثیر شرایط خشک کردن (دمای خشک کردن در سه سطح (60، 70 و 80 درجه سانتیگراد)، سرعت جریان هوا در دو سطح (5/1 و 5/2 متر بر ثانیه) و پیشتیمار آمادهسازی در چهار سطح (کربنات پتاسیم و روغن سبزه، ... بیشترتأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش
دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 496-507
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی تأثیر پوششهای خوراکی لییپیدی (گلیسریل منواستئارات و موم کارنوبا) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش طی دوره نگهداری انجام شد. بدین منظور، کشمش تهیهشده از انگور رقم عسگری ... بیشترجداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی
دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 13-21
چکیده
کشمش میوه خشکشده انگور است که بهصورت خام یا بهعنوان یکی از اجزای تشکیلدهنده مواد غذایی در محصولاتی نظیر فرآوردههای پخت استفاده میشود. ایران یکی از صادرکنندگان اصلی کشمش در سالهای اخیر محسوب ... بیشتربررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae)
دوره 10، شماره 1 ، فروردین 1393
چکیده
مخمر نانوایی یکی از محصولاتی است که جهت بهبود کیفیت نان بهکار میرود و یکی از مناسبترین منابع برای تولید مخمر نانوایی، ملاس است. امروزه با توجه به گسترش صنایع تخمیری و محدودیت منابع قندی مناسب، امکان ... بیشترمطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین
دوره 9، شماره 1 ، فروردین 1392
چکیده
هدف از این پژوهش مطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین و تعیین میزان آفلاتوکسین در آنها بود. بدین منظور 50 نمونه کشمش از 5 شهر کاشمر، خلیل آباد، بردسکن، مشهد ... بیشترارزیابی پایداری کشمش های آفتابی، طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت
دوره 8، شماره 4 ، دی 1391