دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = محمد رضا عدالتیان دوم
تعداد مقالات: 11
شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR
دوره 18، شماره 5 ، آذر و دی 1401، ، صفحه 589-601
چکیده
هدف از انجام این پژوهش، شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای مرغ با تکیه بر روش Real time PCR است. بدین منظور، تعداد 45 نمونه از فرآوردههای ماکیان که شامل سینه، کبد و سنگدان مرغ بودند از نقاط مختلف شهر ... بیشترمقایسه ویژگیهای تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست
دوره 17، شماره 4 ، مهر و آبان 1400، ، صفحه 485-500
چکیده
یکی از مهمترین موارد در تولید ماست انتخاب آغازگر مناسب میباشد. جدایههای بومی هرکشوری جزء ذخایر ژنتیکی آن کشور محسوب میشوند که نقش عمدهای در تولید و ایجاد خواص ارگانولپتیکی محصولات تخمیری ایفا ... بیشترشناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روشهای بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی
دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 323-339
چکیده
هویج تخمیری نوعی شوری تهیه شده از هویج و نمک است که سرشار از ویتامینها میباشد. هدف از این پژوهش، بررسی تنوع زیستی باکتریهای اسید لاکتیک فرآورده طی دوره نگهداری و رسیدگی بود. بدین منظور پس از تولید ... بیشترارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ
دوره 14، شماره 5 ، آذر و دی 1397، ، صفحه 829-846
چکیده
در این تحقیق، اثر ضدمیکروبی دو لاکتوباسیلوس برویس M2 و M4 ایزوله شده از پنیر متال بر آلودگیهای میکروبی و قارچی در دوغ بررسی شد. سویهها در سطوح 106 و cfu/ml 108 تلقیح و یک نمونه شاهد بدون تلقیح در نظر گرفته شد. ... بیشتراثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنیسیلیوم اکسپانسوم
دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 657-670
چکیده
در این پژوهش، استفاده از اسانس صمغ بنه بهعنوان نگهدارندهای طبیعی در فرمولاسیون فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر علیه کپک پنی سیلیوم اکسپانسوم ارزیابی شد. اسانس صمغ بنه استخراج ... بیشترشناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونههای خمیر ترش صنعتی و سنتی
دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 187-194
چکیده
باکتریهای اسید لاکتیک (LAB) گروهی از باکتریهای گرم مثبت، بدون اسپور هستندکه عموما بهعنوان ارگانیسمهای ایمن در نظر گرفته میشوند.از آنجایی که این باکتریها توانایی تولید تغییرات مطلوب را در طعم ... بیشتربررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 596-608
چکیده
هدف این تحقیق، بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداشده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا واریته موسیلوجینوسا PTCC 5257)) بهعنوان عامل فساد مخمری آبمیوه ... بیشتربررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، ، صفحه 438-452
چکیده
فعالیت بازدارندگی 51 جدایه باکتری اسیدلاکتیک بدست آمده از شیر گوسفند، ماست گوسفندی و کره محلی مسکه در مقابل میکروارگانیسمهای شاخص بیماریزا شامل: استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیا کلی، لیستریا اینوکوا ... بیشترشناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات
دوره 9، شماره 2 ، تیر 1392
چکیده
در این پژوهش، نمونههای تازه(یک روزه) و رسیده (90 روزه) پنیر کوزه ، یکی از پنیرهای حاصل از شیرخام، جهت شناسایی فلورلاکتیکی، مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند. در مرحله نخست به منظور جداسازی جنسهای مختلف ... بیشترتأثیر نوع بستهبندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی
دوره 3، شماره 1 ، فروردین 1386
چکیده
پسته یکی از مهمترین محصولات صادراتی ایران است. برای جلوگیری از تندی پسته و به منظور اطمینان از کیفیت خوب، پسته باید در یک زمان کوتاه برداشت شود و در مدت 24 ساعت برای خشک کردن آماده گردد. در این تحقیق پسته ... بیشتربررسیاثرواریتهوزماننگهداری برویژگیهایفیزیکیربگوجهفرنگی
دوره 1، شماره 1 ، فروردین 1384