دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = محمدحسین عباسپورفرد
تعداد مقالات: 7
تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلمهای بستهبندی پلیوینیل الکل
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، ، صفحه 407-417
چکیده
در این تحقیق، تاثیر افزودن توام نانوذرات نقره و اکسید روی در بستر پلیمر پلی وینیل الکل برای تهیه فیلم بستهبندی مواد غذایی بر خواص ساختاری و فیزیکی آنها مورد بررسی قرار گرفت. آنالیز ساختاری نانوذرات ... بیشترمطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیبزمینی
دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 309-322
چکیده
در این مطالعه، سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک تهیه شده از آمیخته ژلاتین پای مرغ- آرد کامل سیبزمینی و نمونه شاهد که متشکل از آرد کامل سیبزمینی بود، مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند. ژلاتین ... بیشترشناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 152-162
چکیده
شناسایی و جداسازی محصولات کشاورزی تازه و سالم از محصولات مانده و آسیبدیده موجب کاهش تلفات و ضایعات ناشی از گسترش بیماری نمونههای ناسالم میشود. هدف از این مقاله بررسی کیفیت ماندگاری انار دانه طی ... بیشترطبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 182-192
چکیده
در این مقاله شیوهای برای طبقهبندی اناردانههای خارجشده از میوه انار بر مبنای کیفیت رنگ ارائه شده است. هدف از این مقاله استخراج و استفاده از ویژگیهای مبتنی بر تصویر برای درجهبندی اناردانهها ... بیشترمدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن کیوی در یک خشککن تحتخلأ
دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 382-391
چکیده
با توجه به این که امکان اندازهگیری پیوسته جرم محصول در خشککنهای تحتخلأ وجود ندارد، روشهای تخمین رطوبت محصول درون محفظه خلأ کاربرد پیدا میکند. در این پژوهش از مدلسازی ریاضی برای تخمین رطوبت ... بیشترسنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، ، صفحه 191-199
چکیده
دراین مطالعه، نانوذرات و نانوکامپوزیت پلیمر اکسید روی برای تهیه فیلم بهمنظور بستهبندی مواد غذایی سنتز شدند و خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی آنها موردبررسی قرار گرفت. سنتز نانوذرات با روش سل-ژل ... بیشترشناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393