دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = محسن زندی
تعداد مقالات: 7
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی
دوره 18، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1401، ، صفحه 51-64
چکیده
در پژوهش حاضر روش پردازش تصویر جدیدی بر مبنای دو الگوریتم دودویی و RGB با هدف محاسبه میزان صدمات سطحی بهطور خودکار و انجام درجهبندی کیفی ایجاد گردید. ابتدا انگورها با استفاده از فرمولاسیونی از سطوح ... بیشترکاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیشبینی تغییرات فیزیکی و شیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی مدت نگهداری
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 339-351
چکیده
در پژوهش حاضر با بهرهگیری از منطق فازی و با کمک روش حداکثری-حداقلی ممدانی و یکی از توابع عضویت مثلثی، گوسی و ذوزنقهای برای طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدهیشده با بهرهگیری از دو الگوریتم، یکی ... بیشترارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدلسازی تغییرات با مدلهای سینتیکی
دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 507-523
چکیده
شرایط نگهداری نامناسب منجر به کاهش کیفیت قابلتوجه زالزالک میگردد که بر پذیرش نهایی مصرفکننده مؤثر است. تاکنون پژوهشی مبنی بر بررسی تأثیر شرایط نگهداری بر تغییرات خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه زالزالک ... بیشترمحافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس
دوره 16، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1399، ، صفحه 37-50
چکیده
کمبود ویتامین اخیراً در برخی از کشورها به سبب رژیم غذایی نامتعادل یا ناقص وجود دارد، از اینرو غنیسازی مواد غذایی با ویتامین ضروری میباشد. محافظت ویتامین در میکروژل سبب افزایش پایداری و زیست فراهمی ... بیشترمطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس
دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 117-128
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر افزودن نانورس بر خصوصیات مکانیکی، رنگ سنجی و شفافیت فیلم های پلی اتیلن ترفتالات بود. بدین منظور نانوکامپوزیت بر پایه پلی اتیلن ترفتالات حاوی 1%، 3% و 5% وزنی نانورس اصلاح شده ... بیشترتخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی
دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 435-444
چکیده
در این پژوهش میکروکپسول جدیدی تحتعنوان میکروکپسول آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل تهیه و خصوصیات آن تعیین گردید. رهایش دیاستیل در شرایط شبیهسازیشده دهانی در سطوح مختلف بزاق به میکروکپسول ... بیشترمهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا
دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، ، صفحه 273-278