دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = اسمز
تعداد مقالات: 4
سینتیک نفوذ ترکیبات فنولی پسماند انگور در ژل آلوئه ورا حین آبگیری اسمزی
دوره 14، شماره 5 ، آذر و دی 1397، ، صفحه 767-776
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی سینتیک نفوذ ترکیبات عملگرای فنولی موجود در پسماند انگور (آرگول) در ژل آلوئهورا انجام شد. برشهای استوانهایی ژل آلوئهورا در محلول اسمزی با غلظتهای مختلف ساکارز (40، 50 و60 درصد) ... بیشترتاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 480-490
چکیده
در این مطالعه تاثیر محلول متابی سولفیت سدیم و پیش تیمارهای اسمزی مختلف (شکر 40درصد ، نمک 15 درصد و ترکیب شکر- نمک با20درصد- 20درصد) بر میزان از دست دادن آب و جذب مواد جامد محلول قبل از خشک شدن تحت خلاء و میزان ... بیشتربررسی تأثیر رقم، اسمز، بستهبندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، ، صفحه 403-414
چکیده
در تحقیق حاضر تأثیر انواع روشهای بستهبندی و دمای نگهداری برخصوصیات کمی و کیفی برگهء خربزه موردمطالعه قرار گرفت. از ارقام تاشکندی و خاتونی میوه خربزه، محلول اسمزی صفر و 10 درصد ساکارز و خشککن کابینتی ... بیشتربررسی اثر پیشتیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشکشدن ورقههای کیوی
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392