دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = اکسیداسیون
تعداد مقالات: 6
بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن
دوره 19، شماره 2 ، خرداد و تیر 1402، ، صفحه 279-290
چکیده
برشته کردن از جمله مراحل فرآوری مغزها، به منظور افزایش پذیرش کلی آنها، بهبود طعم، رنگ، بافت و ظاهر محصول میباشد. بنابراین، بهینهسازی و اصلاح این فرآیند و بهبود کیفیت محصول از این طریق، بسیار ... بیشتربررسی تأثیر شرایط برشتهکردن و بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری
دوره 17، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 673-689
چکیده
بادام کوهی (Amygdalus scoparia L.) و بهویژه نوع برشته آن یکی از دانههای آجیلی حساس به اکسیداسیون است که استفاده از بستهبندی مناسب موجب حفاظت این دانه آجیلی از اکسیژن، افزایش زمان ماندگاری و کیفیت آن میگردد. ... بیشترارزیابی دما و مدتزمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادامزمینی
دوره 17، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 773-783
چکیده
بادامزمینی بهعنوان یک منبع غنی از چربی، مستعد تغییرات ناشی از اکسیداسیون است. در استاندارد ملی ایران تنها اندازهگیری اندیس پراکسید جهت بررسی وضعیت اکسیداسیون نمونهها لحاظ شده است. اگرچه روند ... بیشترتاثیر نوع بستهبندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن
دوره 14، شماره 5 ، آذر و دی 1397، ، صفحه 699-713
چکیده
گردوی ایرانی بهعنوان یک منبع طبیعی از ترکیبات زیست فعالی چون فنل و فلاونوئید، و دارا بودن مواد معدنی و اسیدهای چرب غیراشباع، نقش مهمی بر سلامت انسان دارد. اما بهدلیل داشتن مقادیر زیادی روغن و امکان ... بیشتربررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، ، صفحه 415-427
چکیده
پسته سرشار از اسیدهایچرب غیراشباع است که همین امر بعد از برشته شدن آن را به اکسیداسیون حساستر مینماید. در ایران علیرغم وجود پستهی خام مرغوب و صنعت فرآوری پسته، صادرات پسته برشته بستهبندی بهدلیل ... بیشترفعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، ، صفحه 477-488