دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 12
بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشتشده از سطح مزارع استان گلستان
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 394-402
چکیده
بادامزمینی یکی از حساسترین محصولات کشاورزی در برابر هجوم A. flavus و متعاقباً آلودگی به آفلاتوکسین محسوب میشود. در این پژوهش پس از جداسازی و تأئید شناسایی A. flavus از نمونههای بادامزمینی آلودهشده ... بیشتربررسی تأثیر رقم، اسمز، بستهبندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 403-414
چکیده
در تحقیق حاضر تأثیر انواع روشهای بستهبندی و دمای نگهداری برخصوصیات کمی و کیفی برگهء خربزه موردمطالعه قرار گرفت. از ارقام تاشکندی و خاتونی میوه خربزه، محلول اسمزی صفر و 10 درصد ساکارز و خشککن کابینتی ... بیشتربررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427
چکیده
پسته سرشار از اسیدهایچرب غیراشباع است که همین امر بعد از برشته شدن آن را به اکسیداسیون حساستر مینماید. در ایران علیرغم وجود پستهی خام مرغوب و صنعت فرآوری پسته، صادرات پسته برشته بستهبندی بهدلیل ... بیشترمطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 428-437
چکیده
در این پژوهش، تأثیر مخلوط صمغ عربی، پروتئین آبپنیر تغلیظشده (WPC) و پروتئین تغلیظشده شیر(MPC) بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بررسی شد. مقدار این ترکیبات پروتئینی، ... بیشتربررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 438-452
چکیده
فعالیت بازدارندگی 51 جدایه باکتری اسیدلاکتیک بدست آمده از شیر گوسفند، ماست گوسفندی و کره محلی مسکه در مقابل میکروارگانیسمهای شاخص بیماریزا شامل: استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیا کلی، لیستریا اینوکوا ... بیشترخصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 453-462
چکیده
کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین تحت شرایط کنترلشده واکنش مایلارد آماده شدند. (دمای 60 درجه سانتیگراد، 8 :pH، رطوبت نسبی 79٪ و زمانهای 1، 3، 5 و 7 روز). تشکیل کانژوگههای ... بیشترمقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 463-476
چکیده
در این پژوهش، برای استخراج پروتئین از عضلهی تیرهی ماهی تون زرد باله (Thunnusalbacares) بهروش تغییر pH، از سه تیمار اسیدی با pH 5/3، 3، 5/2 و سه تیمار بازی با pH 5/11، 11، 5/10 استفاده شد. سپس اثر این تیمارها بر میزان بازدهی ... بیشترفعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 477-488
چکیده
در این پژوهش ترکیبات فنولی اولئوگم رزین کندر توسط حلالهای مختلف (متانول، اتانول و استون) بهروش غرقابی استخراج گردید، سپس میزان ترکیبات فنولی بهروش فولین سیوکالتو محاسبه شد و فعالیت آنتیاکسیدانی ... بیشترتعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلیفنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر طعمدارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 489-498
چکیده
پوست انار بخش غیرقابل خوردن حاصل از فرآیند آبگیری میوه انارو منبع غنی از تاننها، فلاونوئیدها و ترکیبات فنولی دیگر میباشد. شهد خرما، نیز طعم و بوی منحصر به فردی دارد؛ و میتواند بهعنوان شیرینکننده ... بیشترریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 499-511
چکیده
روغنهای معطر، ترکیبات چربیدوست و فرار استخراجشده از گیاهان هستند که بهعنوان طعمدهندههای خوراکی مورداستفاده قرار میگیرند. در این تحقیق ریزپوشانی روغن نعناع بهروش خشککردن پاششی و با ... بیشترمدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 512-525
چکیده
هدف این پژوهش، ارزیابی اثر جایگزینی صمغ قدومه شهری (5/0 و1 درصد) و ایزوله پروتئین سویا (2 و 4 درصد) بهعنوان بخشی از آرد گندم، بر ویژگیهای جریانی خمیرآبه، میزان جذب پوشش و پارامترهای سینتیک انتقال جرم ناگت ... بیشتربهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، صفحه 526-532